top of page

ons 18 sep.

|

Boxholm

Skogsbad

Bada i sinnesintryck i naturen. Ge dig själv tiden och upplevelsen att landa, känna in naturen och fylla på med ny energi. Naturen är en fantastisk resurs för återhämtning och rekreation. Jag guidar dig, naturen gör resten!

Skogsbad
Skogsbad

Tid och plats

1 fler datum

18 sep. 2024 18:30 – 20:00

Boxholm, Hester 1, 595 76 Boxholm, Sverige

Om evenemanget

Bada i sinnesintryck i naturen.

Ge dig själv tiden och upplevelsen att landa, känna in naturen och fylla på med ny energi. Naturen är en fantastisk resurs för återhämtning och rekreation. Jag guidar dig, naturen gör resten!

Så här går det till

​Vi samlas i en liten grupp på överenskommen plats. Jag gör en introduktion och vi presenterar oss för varandra. Sedan går vi en vandring som kan variera mellan 1,5 – 3 km.

Vi går en sträcka och stannar sedan för att reflektera eller göra någon övning. Passet tar 1,5 timmar och vi avslutar tillsammans med en liten reflektion och återkoppling.

Naturen behöver dig och att du visar den din omsorg.

I naturen kan man känna att man är del av något större, det är inte mig som person det handlar om. Det är en kravlös plats där ingen ställer krav på din prestation, din effektivitet eller ditt utseende. Du är bra precis som du är!

Jag som guidar heter Caroline Brun!

Jag är född och uppvuxen på landet där ett liv nära naturen var en självklarhet. Att följa årstidernas gång med växter, djur och olika aktiviteter har lagt grunden i mitt liv. Jag har ägnat större delen av mitt liv att arbeta med folkbildning där jag träffat väldigt många trevliga människor. Jag har också jobbat med turism i olika former, allt från bussguide, stadsguide, turistbyråanställd, upplevelseguide till egen företagare. Jag har utbildningar från universitet, folkhögskola och andra aktörer. Under senare år har jag fokuserat på vandringar på tema hälsa, kultur eller lokalhistoria.

Välkommen att boka ditt skogsbad!

Dela detta evenemang

bottom of page