top of page
Mörkt trä
Mörkt trä
VANDRINGAR
De flesta av oss älskar naturen och tar alla möjligheter att besöka den. Det finns så otroligt många vackra platser att besöka och man behöver inte vandra långa sträckor för att hitta dem.
Att följa med på en av våra  guidade vandringar kan ge så mycket mer. Du får höra om händelser som skett här eller minnas sagor och sägner du hört om tidigare.
Har du aldrig varit med på ett skogsbad så ta chansen att prova, det brukar ge mersmak!
Mörkt trä

SKOGSBAD

Bada i sinnesintryck i naturen.

Ge dig själv tiden och upplevelsen att landa, känna in naturen och fylla på med nya krafter.

Vi går en vandring i skogen och stannar med jämna mellanrum för att reflektera eller göra övningar tillsammans. Naturen är en fantastisk resurs för återhämtning och rekreation. Jag guidar dig, naturen gör resten!

1616256897445.jpg
Mörkt trä

BLAND RÅ & ÄLVOR

Följ med på en vandring i folktro och vacker natur. Tillbaka i tiden var vi övertygade om att det fanns många väsen och figurer som bodde i våra skogar som både kunde skrämma och skydda oss. Hör om skogsrået, lyktgubbar och mylingar. Vandringen gör vi i vår biotop av gammelskog, lite kuperat men relativt lättframkomligt.

20201007_080240.jpg
Mörkt trä

DET HÄNDE UTMED VÄGEN

Vi startar på gårdsplanen till Hesters gamla gästgiveri och går ett stycke utmed den gamla vägsträckningen som funnits genom århundraden, mot Sandliden.

 Början på Holavedskogen bjuder på många spännande händelser, vackra stenmurar och natur.

Hör om fornfynd, varggropen och överfallet på postdiligensen.

Hester gård bilder 015.bmp
bottom of page